Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگار دین‌پژوه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با بیان این که سطح پژوهش‌های دانشگاهی در دوران شیوع کرونا، پایین آمده است، اظهار کرد: یکی از دلایل آن کاهش ارتباط استاد و دانشجوست. دلیل دیگر، دسترسی نداشتن دانشجویان به منابع است.

مسئول واحد پژوهش انجمن علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا، تعامل نداشتن دانشجویان با یکدیگر را یکی دیگر از دلایل پایین آمدن سطح پژوهش‌ها دانست و افزود: مثلا من به عنوان یک دانشجوی نوورود دکتری، نیاز دارم که با دانشجویان سال‌های بالاتر مشورت کرده و از تجربه آن‌ها استفاده کنم؛ اما این امکان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقعیت این است که ارتباط مجازی نمی‌تواند جایگزین ارتباط حضوری شود.

معایب آموزش مجازی بیشتر از مزایای آن است

وی با تصریح بر این که معایب آموزش مجازی بیشتر از مزایای آن است، گفت: پایین آمدن تمرکز، یکی از معایب آموزش مجازی است و دلیل اصلی آن، تفاوت نوع حضور دانشجویان در کلاس و سروصداهای خانه است که مانع تمرکز دانشجویان می‌شود.

مسئول واحد پژوهش انجمن علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا با اشاره به این که موضوعات درسی سنگین و چالش‌برانگیز نیاز به مباحثه دارند، افزود: به نظر من، استادان باید چند جلسه مباحثه برگزار کنند تا مشکلات مجازی بودن کلاس‌ها، جبران شود. برای مثال، درسی مانند مکالمه عربی نیاز به مشارکت همه دانشجویان در کلاس دارد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مباحثه به بالا بردن درک مطلب کمک می‌کند. به همین دلیل، لازم است جلسات اختصاصی مباحثه وجود داشته باشد.

دین پژوه با تصریح بر این که دسترسی نداشتن به منابع یکی دیگر از مشکلات دانشجویان است، گفت: دانشجویان دانشگاه‌های تهران که در شهرستان زندگی می‌کنند، به کتابخانه دانشگاه خود دسترسی ندارند. از طرفی، قیمت کتاب بسیار بالاست و برخی کتاب‌ها نه قابلیت دانلود دارند و نه در کتابخانه‌های عمومی پیدا می‌شوند.

دانشجویان باید بتوانند از کتابخانه‌های سراسر کشور استفاده کنند

دانشجوی دکتری رشته علوم قرآن و حدیث با بیان این که قبلا طرح غدیر امکان گرفتن کتاب به صورت بین کتابخانه‌ای را فراهم کرده بود؛ اما متاسفانه با شروع کرونا، این طرح لغو شد، افزود: به نظر من، دانشجویان باید بتوانند از کتابخانه‌های سراسر کشور استفاده کنند.

وی امتحانات مجازی را فرصتی برای تقلب دانشجویان دانست و تاکید کرد: امتحان مجازی بستر تقلب را برای دانشجویان آماده می‌کند. برخی استادان برای پیشگیری از تقلب، زمان امتحان را بیش از حد کم می‌کنند. به طوری که ما حتی فرصت تایپ پاسخ سوالات را نداشتیم، چه برسد به مرور پاسخ‌ها.

دین پژوه با بیان این که ارزشیابی در آموزش مجازی، به درستی انجام نمی‌شود، یادآور شد: ارزشیابی درست برای آموزش مجازی باید همزمان شفاهی و کتبی باشد. البته برخی دانشجویان در آزمون شفاهی، مضطرب می‌شوند.

دانشجوی دکتری رشته علوم قرآن و حدیث با بیان این که البته آموزش مجازی مزایایی مانند کاهش اتلاف وقت هم داشت، اظهار کرد: قبلا دانشجویان زمان زیادی را برای کارهای اداری از دست می‌دادند؛ اما در دوران کرونا، فرایندهای اداری بهتر پیش می‌روند.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1123629 برچسب‌ها آموزش مجازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آموزش مجازی علوم قرآن و حدیث آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۴۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرپرست دانشگاه گیلان به ۳۸ نفر از روسای دانشگاه های آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی دستگیری صدها دانشجوی حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا توسط پلیس آن کشور، سرپرست دانشگاه گیلان در حمایت از دانشجویان دستگیرشده و جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین به ۳۸ نفر از رؤسای دانشگاه‌های ایالات متحده از جمله هاروارد، اموری، کلمبیا نامه‌ای ارسال کرد.

در متن این نامه آمده است:

خبر تأسف بار دستگیری ده‌ها نفر از دانشجویان و استادان دانشگاه شما توسط پلیس آمریکا موجب احساس نگرانی شدیدی در جامعه دانشگاهی شده است.

همان‌گونه که مستحضرید دانشجو و استاد باید بتواند روحیه عدالت‌خواهی خود را حداقل در محیط علمی دانشگاه، آزادانه به نمایش گذارد. در چند ماهه اخیر رژیم غاصب اسرائیل بیش از ۳۴ هزار انسان بی‌گناه از جمله هزاران کودک و هزاران زن را به طور عمدی به قتل رسانده است.

مسلماً دانشجویان و استادان عدالت‌خواه در هر جایی که باشند نمی‌توانند رواج ظالمانه‌ی چنین رفتار و برخورد ددمنشانه‌ای را تحمل کنند. همانگونه که هیچ انسان آزاده‌ای مطابق با فطرت پاک خود نمی‌تواند آن را تحمل نماید. سکوت شما در برابر چنین رفتار ددمنشانه و نظاره‌گر بودن این صحنه‌های دلخراش موجبات حیرت فرهیختگان دانشگاهی را فراهم آورده است.

از شما انتظار می‌رود که این جنایات را محکوم کرده و به دانشجویان و استادان غیور خود فرصت اعتراض دهید. با توجه به استقلال جامعه دانشگاهی و منع ورود نیروهای امنیتی به این مراکز، سزاوار نیست که دانشجویان و استادان را به دست مأموران سرکوبگر بسپارید. لطفاً به احترام انسانیت دستور دهید همه دانشجویان و استادان آزاد شده و به نحوه مقتضی از آنها دلجویی شود.‌

کد خبر 6094305

دیگر خبرها

  • تعطیلی دانشگاهی در فرانسه در پی اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • بازداشت دستکم ۲ هزار حامی فلسطین در بیش از ۴۰ دانشگاه آمریکا
  • تشدید سرکوب و بازداشت دانشجویان در آمریکا
  • چگونه «وعده صادق» جَو اعتراضات دانشگاهی آمریکا برای غزه را تغییر داد؟
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • دانشگاهی‌ها و نمایندگان درباره جنبش دانشجویی آمریکا چه گفتند؟
  • میزبانی دانشگاه قم از یک لاله‌ گمنام دفاع مقدس
  • نامه سرپرست دانشگاه گیلان به ۳۸ نفر از روسای دانشگاه های آمریکا
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد