Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز قرآن ‌و عترت وزارت بهداشت بر اهمیت تشکیل "انجمن‌های علمی قرآن و حدیث" در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تأکید کرد و بیان داشت: حوزه فعالیتی کانون‌های قرآن ‌و عترت بیشتر فرهنگی، تبلیغی و ترویجی است، شکل گیری انجمن‌های علمی قرآن و حدیث با گرایش به سمت اساتید قرآنی و اساتیدی که در رشته‌های بین رشته‌ای فعال هستند، به ما کمک خواهد کرد تا زمینه‌ساز حرکت عظیم "کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن در نظام سلامت" باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر روح‌الله محمدعلی نژاد عمران رییس جدید مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در اولین حضور خود در جمع دانشجویان عضو مجمع کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ، با بیان این‌که متأسفانه در مجامع دانشجویی کمتر با ساختار تشکیلاتی مواجه می‌شویم، گفت: در این حوزه دانشجویان بیشتر بر روحیه جهادی تأکید دارند و این مسیر در ساختار اجرایی نیز نفوذ می‌کند، من فکر می‌کنم نیاز است این فعالیت‌ها تشکیلاتی دیده شود تا کار بهتر پیش برود.

وی در ادامه با بیان این که اهمیت فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها واضح و مبرهن است، یادآور شد: در دوره کرونا که فضای جامعه و به ویژه دانشگاه‌ها آن نشاط و حضور قبل را ندارد، این فعالیت‌های فرهنگی است که می‌تواند فضا را از رخوت ایجاد شده بیرون بکشد. در این میان فعالیت‌های قرآنی و دینی می‌تواند نشاط معنوی مورد نیاز محیط دانشگاهی اعم از دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی را ایجاد کند که اگر از این ظرفیت استفاده نشود، فضا برای فعالیت‌هایی که جای آن در دانشگاه نیست، باز خواهد شد.

کانون‌های قرآن و عترت پیشانی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها هستند

رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اضافه کرد: کانون‌های قرآن و عترت پیشانی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها هستند و با مدیرت دانشجویان فعال در این حوزه همچون مجمع کانون‌های قرآن و عترت وزارت بهداشت می‌توان از فضای ایجاد شده بهره لازم را برد.

علی‌نژاد با بیان این که باید کمک کنیم دانشجویان وارد عرصه قرآن و عترت شوند، اظهار داشت: تشکیل کمیته ساختارسازی و تشکیلات در کانون‌های قرآن و عترت که در ارائه گزارش مجمع بیان شد تا اندازه‌ای دغدغه من را در این حوزه رفع خواهد کرد اما باید تلاش کنیم فعالیت‌های در حال انجام دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی آنها زمین نماند و نخ تسبیح فعالیت‌ها حفظ شود.

این مقام مسؤول یادآور شد: امیدوارم کمیته ساختارسازی و تشکیلات مجمع کانون‌های قرآن‌وعترت وزارت بهداشت مانع از این گسست شود و ما با خاتمه تحصیلات دانشجویان فعال در حوزه قرآن و عترت، با تعطیلی و به رختکن رفتن این کانون و این حوزه فعالیتی روبه رو نشویم. به واقع امید من در فضای دانشگاهی به کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها است و همچنین در ادامه عزیزان ما در کانون‌های مذهبی و دیگر کانون‌ها نیز دیده می‌شوند.

وی با بیان این‌که ما آبروی خود را از قرآن گرفته‌ایم و اعتقاد داریم باید در این مسیر خدمت و ادای دین کرد، یادآور شد: ما باید در خدمت قرآن باشیم و از فرصت کوتاه خدمت بهره ببریم، در این مسیر اشاعه قرآن در بین دانشجویان و دانشگاه‌های علوم پزشکی و محیط‌های درمانی نیز بسیار مهم است. این اتفاق اگر بنا است رقم بخورد از دوران دانشجویی باید شکل بگیرد به این معنا که دانشجویان متخصص، عالم و مرتبط با حوزه‌های قرآنی را در دانشگاه‌ها تعلیم دهیم که این امر به اهتمام شما عزیزان شدنی است و ما نیز با همه وجود در خدمت شما هستیم.

رییس مرکز قرآن‌و عترت وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری جشنواره قرآنی هدهد، گفت: جشنواره قرآن ‌و عترت وزارت بهداشت یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های مرکز قرآن و عترت است که باید برای برگزاری آن از توان دانشجویی استفاده کرد. به اعتقاد من سپردن کار به دست دانشجویان، موفقیت ما را در برگزاری این جشنواره بیشتر می‌کند. این اتفاق باید با اتحاد کانون‌های قرآن در دانشگاه‌های علوم پزشکی و با ایجاد شورای هماهنگی متشکل از تمامی این کانون‌ها شکل بگیرد تا این پتانسیل فرصتی برای همه باشد.

علی‌نژاد گفت: این اتحاد در سطح کشور تحت زعامت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در کشور و با ایجاد شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت ایجاد شده است، که اعضاء در کنار یکدیگر به تقسیم کار می‌پردازند و تفاوتی ندارد کار توسط کدام ارگان و کانون در حال انجام است. در فضای دانشجویی نیز باید این اتحاد و همدلی میان فعالان قرآنی ایجاد شود که مهم انجام کار و نه کننده کار باشد.

تعامل میان کانون‌های قرآن در دانشگاه‌ها ایجاد شود

این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه اقامه کردن امر الهی مهم است نه این‌که چه کسی بنا است کار را انجام دهد، ابراز داشت: در کنار کار تشکیلاتی، فضا برای تعامل بین کانون‌های قرآن باید در دانشگاه‌ها ایجاد شود تا برگزاری برنامه‌های مهمی چون جشنواره قرآن و عترت در این گستره، با تقسیم کار میان کانون‌های قرانی مختلف صورت گیرد؛ به این ترتیب علاوه بر تضارب آراء و کمک به برگزاری هر چه بهتر جشنواره، برگزاری و اجرای جشنواره‌های مهمی از این دست از حالت شکلی، اداری و تکراری خارج می‌شود.

وی اضافه کرد: جشنواره‌ قرآن و عترت ما باید به نحوی برگزار شود که با دیگر جشنواره‌هایی که در سطح کشور برگزار می‌شوند تفاوت داشته باشد. حال سؤال این جا است که آیا اگر ما جشنواره قرآن و عترت را برگزار نکنیم توان قرآنی دانشجویان کاهش می‌یابد؟ پاسخ خیر است زیرا ارگان‌های بسیاری این گونه جشنواره‌ها را برگزار می‌کنند بر این اساس، ما باید به دنبال برنامه‌های اختصاصی قرآنی برویم و این تفاوت را ایجاد کنیم.

رییس مرکز قرآن ‌و عترت وزارت بهداشت بر اهمیت تشکیل انجمن‌های علمی قرآن و حدیث در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و بیان داشت: حوزه  فعالیتی کانون‌های قرآن ‌و عترت بیشتر فرهنگی، تبلیغی و ترویجی است اما انجمن‌های علمی قرآنی در این میان قدری علمی‌تر مباحث را دنبال می‌کنند و از فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی فاصله می‌گیرند. به واقع شکل گیری انجمن‌های علمی قرآن و حدیث با گرایش به سمت اساتید قرآنی و اساتیدی که در رشته‌های بین رشته‌ای فعال هستند، به ما کمک خواهد کرد تا زمینه‌ساز حرکت عظیم کمیسیون آموزش عالی و پژوهش قرآنی با تاکید بر بهداشت و سلامت شویم.

علی‌نژاد با بیان این‌که این مهم می‌تواند به تحقق مطالعات بین رشته‌ای کمک شایانی کند، خاطر نشان کرد: در این میان تولیدات علمی به دست آمده از این طریق، در مجلات علمی قرآنی مورد استفاده قرار خواهد گرفت و به ما در تولید علم بر مبنای قرآن این گنجینه بی‌پایان کمک خواهد کرد.

به گزارش مفدا، در این نشست اعضای مجمع کانون‌های قرآن ‌و عترت وزارت بهداشت به بیان نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود در خصوص فعالیت‌های کانون‌های قرآن و عترت وزارت بهداشت در کمیته‌های تخصصی این مجمع پرداختند و بر فعالیت منسجم در فضای مجازی در دوران کرونا، حمایت از ایجاد بسترهای لازم فعالیت در این فضا، جذب دانشجویان به فعالیت‌های قرآنی و همچنین ارایه گزارشی از فعالیت‌های ایجاد شده مجمع در سال جاری پرداختند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشجويان علوم پزشكي معاونت فرهنگی وزارت بهداشت قرآن و عترت وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی کانون های قرآن و عترت مجمع کانون های قرآن فعالیت های فرهنگی مرکز قرآن و عترت رییس مرکز قرآن دانشگاه ها جشنواره قرآن ایجاد شده فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۸۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به پهناور بودن استان و حجم بالای مراجعان تاکید کرد: لازم است تلاش برای توسعه توانمندی‌ها و رفع چالش‌های حوزه سلامت، اولویت مسئولان باشد.

او، مرجعیت و قدرت تصمیم‌گیری را از ویژگی‌های اصلی اساتید عنوان کرد که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد و در خصوص اخلاق پزشکی و توسعه مسائل فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکار‌هایی نیز ارائه داد.

تلاش برای تقویت برنامه آموزش دانشجویان و ارتقای جایگاه اساتید و دانشجویان دانشگاه، دیگر تاکید نماینده ولی فقیه در فارس بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار، محور اصلی تلاش اعضای هیئت رئیسه دانشگاه را توسعه خدمات مجموعه در تمامی ابعاد و در تمامی مناطق استان عنوان کرد و ادامه داد: در کنار توسعه خدمات، از دغدغه‌های اصلی مسئولان دانشگاه، تقویت اهداف فرهنگی در سطح دانشجویان، کارکنان و اساتید است.

سیدوحید حسینی با اشاره به تلاش‌هایی که در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده، به کسب موفقیت‌های حوزه سلامت استان فارس در این زمینه پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه تخصصی پزشکی در جایگاه برتر کشور قرار دارد و با ظرافت ویژه‌ای مسایل اساتید، دانشجویان و دانشگاه در حال پیگیری است.

او از افزایش قابل توجه تعداد فلوشیپ و پزشک فوق تخصص طی ۳۰ ماه گذشته در دانشگاه خبر داد و افزود: همچنین در حال حاضر بیش از ۶۵۰ پزشک متخصص در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان، به مردم خدمات سلامت‌محور ارائه می‌دهند.

حسینی در ادامه با ارائه توضیحاتی پیرامون تامین اعتبارات و پرداخت مطالبات کادر سلامت گفت: تقویت تامین منابع و معیشت اساتید، کارکنان و دانشجویان نیز با پیگیری مکرر مسئولان دانشگاه از مجموعه وزارت بهداشت و نهاد‌های مرتبط، در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه اهداف پژوهشی در حوزه سلامت فارس اشاره کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده و برنامه ریزی در زمینه تقویت امر پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رتبه ششم کشور در حوزه پژوهش، به رتبه چهارم کشور ارتقا یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد